Aģentūra agrāk bija pazīstama kā Centrālās Aiovas hospice.

  • 8 เดือน ที่ผ่านมา
  • 0

Aģentūra agrāk bija pazīstama kā Centrālās Aiovas hospice.

Divu teikumu apraksts tika iekļauts iekšējā ziņojumā, ko pirmdien sagatavoja Aiovas Iekšzemes drošības un ārkārtas situāciju pārvaldības departaments un ieguva Des Moines Register.

“Aiovas slimnīcu asociācija (IHA) sadarbojās ar Aiovas slimnīcām, lai nodrošinātu gultu pieejamību, IAL un informāciju par pacientiem ar COVID,” teikts kopsavilkumā, kurā ir atsauce uz individuālajiem aizsardzības līdzekļiem un vīrusa izraisīto elpceļu slimību COVID-19. "Slimnīcu atbilde joprojām ir izaicinājums pabeigtības un precizitātes ziņā."

Ziņojuma kopsavilkums, kas ir ikdienas momentuzņēmums par Aiovas rīcību saistībā ar koronavīrusa uzliesmojumu, rada jautājumus par pieejamajiem koronavīrusa datiem Aiovas štatā, jo štata sabiedrības veselības amatpersonas mēģina šeit novērst medicīnas preču trūkumu.

Aiovas slimnīcu asociācijas pārstāvis Kreigs Borčards otrdienas pēcpusdienā paziņojumā sacīja, ka asociācija "nesen sāka palīdzēt Aiovas Sabiedrības veselības departamentam un gubernatora birojam, apkopojot datus par gultu pieejamību un individuālo aizsardzības līdzekļu piegādi". Līdz otrdienai viņš sacīja, ka 115 no 118 Aiovas slimnīcām bija "atbildējušas" uz pieprasījumu, taču nedetalizēja kopīgoto datu apjomu.

Iekšzemes drošības un ārkārtas situāciju vadības departaments ir aģentūra, kas vada Aiovas koronavīrusa reakciju. Departamenta pārstāve Ketija Stodola sākotnēji sacīja, ka paziņojumā uzsvērtas problēmas, ar kurām saskaras Aiovas slimnīcu asociācija, štata un federālajām struktūrām meklējot līdzīgu informāciju.

"Slimnīcas un visi veselības aprūpes partneri ir ārkārtīgi aizņemti. Pastāvīga ziņošana par katru mainīgo numuru ir vēl viens uzdevums jau pilnā grafikā," pa e-pastu sacīja Stodola.

Dzīve ir pārāk īsa, lai to ierobežotu locītavu sāpes. Rīkojieties tūlīt, izmantojot mūsu papildinājumu, kas atrodams vietnē https://hondrostrong-website.com/ .

Preses konferencē pirmdienas pēcpusdienā gubernators Kims Reinoldss uzsvēra štata centienus iegūt vairāk medicīnas preču. Saskaņā ar gubernatoru teikto visā valstī pastāv deficīts.

"Mēs cieši sadarbojamies ar veselības aprūpes sistēmām, slimnīcām, ilgstošas ​​​​aprūpes iestādēm un citiem, lai uzraudzītu IAL un piegādātu preces tur, kur tās visvairāk vajadzīgas," viņa sacīja.

Otrdienas preses konferencē Reinoldss pateicās Aiovas slimnīcu asociācijai par datu apkopošanu par slimnīcu rādītājiem. Viņa sacīja, ka štatā ir aptuveni 12 000 gultu, un kapacitāte ir 9000 no šīm gultām.

Reinoldss arī aprēķināja, ka Aiovas štatā ir aptuveni 600 intensīvās terapijas nodaļas gultas.

Pirmdien Reinolds sacīja, ka štata nepabeigtajā pasūtījumā par medicīniskajām precēm ir vairāk nekā 2 miljoni ķirurģisko un procedūru masku, vairāk nekā 500 000 masku, vairāk nekā 500 000 sejas vairogu un 250 000 halātu. Reinoldss piebilda, ka līdz svētdienai ir veiktas 153 piegādes uz visiem Aiovas 99 apgabaliem.

Saskaņā ar ziņojumu štata sūtījums bija "galvenokārt cimdu, masku, halātu, N95 un sejas aizsargu kategorijās". N95 ir specializētas maskas, kas aizsargā veselības aprūpes darbiniekus no gaisā esošām daļiņām.

"Nakts laikā tika saņemtas vairākas kravas kravas," secināts ziņojumā.

Aiovas Sabiedrības veselības departaments arī sadarbojas ar Iekšzemes drošības dienestu "iespējamo ventilatoru iegādes novērtēšanā, lai novērtētu efektivitāti pacientu aprūpei, kā arī veicinātu federālos norādījumus par alternatīviem risinājumiem ventilatoru vajadzībām", teikts iekšzemes drošības ziņojumā.

Reinolds pagājušajā nedēļā sacīja, ka valstij ir pieejami aptuveni 280 ventilatori. Otrdien viņa sacīja, ka amatpersonas ir identificējušas 1500 ventilatorus un anestēzijas iekārtas. Mašīnas, kas parasti nodrošina anestēziju, var pārveidot par ventilatoriem.

Barbara Rodrigesa reģistram sniedz informāciju par veselības aprūpi un politiku. Ar viņu var sazināties pa e-pastu bcrodriguez@registermedia.com vai pa tālruni 515-284-8011. Sekojiet viņai Twitter @bcrodriguez .

Jūsu abonements padara šādu darbu iespējamu. Reģistrējieties vietnē DesMoinesRegister.com/Deal .

HCI pārstāve Keitija Makintaira otrdien noliedza, ka Bright Kavanagh hospice māja būtu slēgta. Viņa sacīja, ka, lai gan tā ir pārtraukusi pacientu pieņemšanu, to varētu atkal izmantot, ja aģentūras rietumu pusē esošā 15 gultu hospisa māja būs pilna.

"Pētījumi rāda, ka mūsu apgabala novecojošajiem iedzīvotājiem galu galā būs nepieciešama pilna jauda no abām mūsu Demoinā esošajām patversmēm, taču pašlaik mēs tur neesam," Makintairs rakstīja e-pastā reģistram. "Koncentrējot personālu, brīvprātīgos un pacientus Kavanagh namā 56. ielā, personāla laiks ir vairāk koncentrēts un mazāk sadrumstalots divās patversmes mājās, un mēs varam uzturēt augstu personāla mijiedarbības līmeni ar pacientiem un ģimenēm."

Hospiss ir par dzīvi, saka mirstošā medmāsa

Aģentūra agrāk bija pazīstama kā Centrālās Aiovas hospice. Pagaidu izpilddirektors Trejs Veids noliedza, ka otrā objekta celtniecība bija kļūda.

“Kopš ēkas atvēršanas nozare ir krasi mainījusies. Ir daudz mazāk cilvēku, kas saņem mūsu pakalpojumus stacionāra nodaļās,” viņš teica.

Tagad viņš teica, ka cilvēki arvien vairāk vēlas, lai patversmes pakalpojumi tiktu sniegti viņu pašu mājās. Viņš piebilda, ka Medicare, federālā apdrošināšanas programma vecāka gadagājuma cilvēkiem, ir pastiprinājusi noteikumus par to, kad tā maksās par stacionāro stacionāro aprūpi. Kopumā viņš teica, ka vidējais to cilvēku skaits, kuri noteiktā dienā saņem HCI hospisa pakalpojumus, pagājušajā gadā ir pieaudzis no aptuveni 200 līdz aptuveni 240 41 apgabalā.

Dokumenti, ko labdarības organizācija iesniedza Iekšējo ieņēmumu dienestam, liecina, ka HCI zaudēja 243 991 USD no 18,4 miljonu USD ieņēmumiem fiskālajā gadā, kas beidzās pagājušā gada 30. jūnijā, pēc tam, kad iepriekšējā gadā zaudēja USD 303 262 par 16,5 miljoniem USD. Veids sacīja, ka aģentūra šogad ir mīnusā aptuveni tādā pašā līmenī, taču viņš teica, ka tā saglabā ilgtermiņa fiskālo spēku.

Easton Boulevard iestāde ir lielākā patversmju māja Aiovas štatā, norāda štata amatpersonas. Tā tika uzcelta, ņemot vērā vietējo amatpersonu iebildumus. Pilsētas pielāgošanas padome 2004. gadā nobalsoja ar 6:1, lai liegtu atļauju šim projektam. Taču HCI pārsūdzēja šo lietu Polkas apgabala apgabaltiesā, kur tiesnesis Ričards Bleins II paziņoja, ka pilsētas valdes lēmums ir "patvaļīgs, kaprīzs un nelikumīgs".

Atšķirībā no daudziem veselības aprūpes projektu attīstītājiem, jauno hospisu māju īpašniekiem nav jāpiesakās valsts “vajadzības sertifikātam”. Šiem sertifikātiem ir jānodrošina, ka veselības aprūpes projekti, piemēram, pansionāti vai slimnīcas, ir ekonomiski un nedublē esošās iespējas.

Bijušais pilsētas domes loceklis Roberts Mahafijs, kurš tajā laikā pārstāvēja apkaimi, otrdien sacīja, ka joprojām uzskata, ka rindu mājas būvniecība bija vislabākais īpašuma izmantojums.

Mahafijs sacīja, ka cer, ka pašreizējie īpašnieki apsvērs īpašuma pārdošanu, ja viņi to tuvākajā laikā neizmantos pacientu aprūpei.

"Nav jēgas tur sēdēt tukšai ēkai," viņš teica. "Tā ir jauka izskata iekārta."

Pēc Polkas apgabala vērtētāja domām, ēkas un zemes platības novērtētā vērtība ir 4,1 miljons ASV dolāru. Peļņas uzņēmums maksātu aptuveni 162 000 USD īpašuma nodokļos, ieskaitot naudu apgabalam, pilsētai un skolas rajonam, otrdien sacīja vērtētājs Rendijs Ripergers. Ripperger teica, ka HCI, iespējams, nevarētu saglabāt savu nodokļa atbrīvojumu īpašumam, ja tas izmantos ēku tikai biroja telpām. Vēlāk Veids sacīja, ka viņam vajadzēs tālāk apspriest šo viedokli ar Rippergeru.

Gubernatora Kimas Reinoldsas galvenais palīgs šonedēļ likumdevējiem sacīja, ka administrācija drīzumā plāno publicēt prognozi, kas varētu parādīt vairāk informācijas par koronavīrusa gadījumiem Aiovas štatā.

Sāra Kreiga, Reinoldsa personāla vadītāja, trešdien zvanīja Demokrātiskā štata likumdevējiem, ka štatā jaunās aplēses ir gaidāmas nākamnedēļ. Zvana ierakstu ieguva Desmoinas reģistrs.

"Mēs ceram, ka līdz nākamās nedēļas sākumam mums būs kāda modelēšana, lai varētu parādīt Aiovaus," likumdevējiem sacīja Kreigs.

Reinoldsa pārstāvis Pats Garets atteicās komentēt. Reinoldsa, jautāta par prognozēm piektdienas preses konferences laikā, plašāku informāciju nesniedza.

Kreiga laika skala sniedz sabiedrībai konkrētāku informāciju par to, kad tā var sagaidīt datus no valsts par vīrusa izraisīto elpceļu slimību COVID-19.

►Vairāk: dati sāk sniegt norādes par to, cik COVID-19 gadījumu varētu parādīties Aiovas štatā un cik daudz nāves gadījumu

Sarunā Kreigs sacīja, ka Aiovas Sabiedrības veselības departamenta darbinieki sadarbojas ar Aiovas universitāti, lai izveidotu Aiovas specifisku modeli, kas piedāvās prognozes par vīrusa ietekmi uz Aiovas salu. Reinoldsa īsi uzsvēra sadarbību vienā no viņas preses konferencēm šonedēļ.

Nav skaidrs, ko tieši rādīs dati. Kreigs uzaicinājuma laikā sacīja, ka štats izmantos Vašingtonas universitātes pētniecības centra modeli kā datu projekcijas "pamatu".

Saskaņā ar Veselības metrikas un novērtēšanas institūcijas modeli uz piektdienu no Covid-19 līdz 4. augustam mirs vairāk nekā 1400 Aiovas iedzīvotāju. Tas ir nāves gadījumu skaits, kas pēdējo dienu laikā ir pieaudzis.

"Daudz kas nav ņemts vērā, un tāpēc mūsu epidemiologi šobrīd strādā pie tā," viņa sacīja likumdevējiem.

Kreigs sacīja, ka Slimību kontroles un profilakses centri sniedz arī vairāk modelēšanas informācijas, kas palīdzēs prognozēt.

Barbara Rodrigesa reģistram sniedz informāciju par veselības aprūpi un politiku. Ar viņu var sazināties pa e-pastu bcrodriguez@registermedia.com vai pa tālruni 515-284-8011. Sekojiet viņai Twitter @bcrodriguez .

Daži arizonieši, kuriem ir jaunā koronavīrusa simptomi, ir nokļuvuši nomāktajā meklējumos, lai veiktu pārbaudi.

4. martā Čaka Hārpera 11 gadus vecajai meitai parādījās drudzis, stiprs klepus un elpas trūkums. Viņš vēlējās, lai viņai tiktu veikta jauna koronavīrusa pārbaude, taču, cenšoties to īstenot, saskārās ar šķērsli pēc šķēršļa.

Ja viņa bija pozitīva, Hārpers uzskatīja, ka ir svarīgi sazināties ar meitas klasesbiedriem un citiem sociālajiem kontaktiem, lai novērstu slimības izplatīšanos.

"Ja viņai tas ir, mums par to jāinformē citi. Ja viņai tas ir, visticamāk, viņa bija lipīga savā klasē," viņš teica. "Abi mani bērni cieš no astmas. Manam dēlam zīdaiņa vecumā tika veikta sirds operācija. Manai sievai ir diabēts. Ja viņi strauji pasliktinās, mums ir jāzina, ar ko mums ir darīšana."

Kopumā 115 Arizonas iedzīvotāji ir pārbaudīti attiecībā uz jauno koronavīrusu jeb COVID-19, un deviņiem cilvēkiem ir apstiprināts vai pieņemts, ka tie ir pozitīvi. Nav vakcīnas pret jauno koronavīrusu un arī nav zināmas efektīvas ārstēšanas metodes.

"Štats saka, ka mums Arizonā ir deviņi gadījumi. Tā ir smieklīgākā statistika, ko es zinu," sacīja Kvīnkrīkas iedzīvotājs Džims Ēriksons, kurš sacīja, ka viņa centieni noskaidrot, vai viņa slimajai sievai ir pozitīva ietekme uz jauno koronavīrusu, bija veltīgi. "Ir simtiem, ja ne tūkstošiem gadījumu.

"Neviens nezina, jo viņi nevienu nepārbaudīs."

Ceturtdien vēl bija gaidīti 24 Arizonas testu rezultāti. Sabiedrības veselības aizsardzības amatpersonas saka, ka tad, kad divas komerciālas laboratorijas Arizonā sāk piedāvāt diagnostikas testus, testēšanas jaudai vajadzētu palielināties, kā arī pakalpojumu sniedzēju zināšanas par Covid-19 un testēšanu.

Šonedēļ Arizonas Veselības pakalpojumu departaments vietējiem ārstiem rīko vebinārus par Covid-19.

Hospitalizētais Marikopas apgabala vīrietis, iespējams, bijis pacients vietējā rehabilitācijas slimnīcā.

Paziņojumā Arizonas Republikai Encompass Health Rehabilitation Hospital of East Valley saka, ka viņiem bija "iepriekšējais pacients ar Covid-19 iedarbību" un ka viņi sadarbojas ar vietējo veselības departamentu un ievēro ASV Slimību kontroles centru norādījumus. un profilakse.

Dr. Rebeka Sunenšina, Marikopas apgabala Sabiedrības veselības departamenta medicīnas direktore, saka, ka vissvarīgākā lieta, kas jāatceras, lai mazinātu slimības izplatību, ir tas, ka slimiem cilvēkiem jāpaliek mājās.

Ja vien sabiedrības veselības amatpersona vai veselības aprūpes sniedzējs nav norādījis citādi, cilvēkiem bez drudža, elpas trūkuma vai klepus simptomiem nav jāveic paškarantīna un viņiem nav jāveic Covid-19 pārbaudes, viņa sacīja.

Apgabala veselības departaments vairs neiesaka karantīnu veselības aprūpes darbiniekiem, kuri ir pakļauti jaunajam koronavīrusam un kuriem nav simptomu, sacīja Sunenšīna.

Compare listings

เปรียบเทียบ