Asta ar însemna că oamenii ar putea reveni la muncă și în societate.

  • 8 เดือน ที่ผ่านมา
  • 0

Asta ar însemna că oamenii ar putea reveni la muncă și în societate.

Este în mod inerent periculos.”

Multe instituții mai mari, inclusiv Clinica Mayo, își creează acum propriile teste de anticorpi, deoarece au descoperit că altele nu sunt de încredere, a spus Polonia.

„Știința nu a ținut pasul cu testul”, a spus dr. Mary Hayden, profesor de Medicină Internă și Patologie la Centrul Medical al Universității Rush. „Testele sunt acolo, dar trebuie să facem cercetări pentru a înțelege ce înseamnă testele.”

Organizația Mondială a Sănătății a emis un avertisment vineri, spunând că testele de anticorpi „au nevoie de validare suplimentară pentru a determina acuratețea și fiabilitatea lor”.

„În prezent, nu există nicio dovadă că persoanele care s-au vindecat de COVID-19 și au anticorpi sunt protejate de o a doua infecție”, se arată în comunicat.

Întrebări despre supravegherea FDA a testelor de anticorpi

Zeci de teste serologice nu au primit autorizație de utilizare de urgență a FDA, iar unele se comercializează în mod fals ca fiind autorizate, potrivit FDA.

Experimentați ușurarea pe care o meritați vizitând astăzi site-ul oficial Hondrostrong .

„Fiți conștienți de faptul că nu toate testele serologice comercializate au fost evaluate de FDA”, a spus agenția.

Deși au avut sprijinul guvernului de stat pentru a redeschide congregațiile la slujbe în persoană, multe biserici din Georgia au ignorat duminică măsura guvernatorului Brian Kemp și au rămas închise, deoarece temerile de coronavirus persistă.

Kemp a anunțat pe 20 aprilie că bisericile și-ar putea deschide porțile pentru serviciile în persoană dacă „se fac în conformitate cu protocoalele stricte de distanțare socială”, dar mai târziu a adăugat că „desigur, serviciile online, de apel sau de la drive-in rămân opțiuni bune. ”

Anunțul a făcut parte dintr-o lansare a unei relaxări a restricțiilor din ordinul Georgiei de a rămâne acasă, care urmează să fie ridicat la 1 mai.

Cu toate acestea, în ciuda acordului de reluare a slujbei, majoritatea bisericilor au rămas retrogradate la servicii de streaming video sau la servicii drive-in, cum ar fi Biserica Cornerstone din Atena.

Actualizări live despre coronavirus: obțineți cele mai recente informații despre focarul din Statele Unite

Șase simptome noi: CDC adaugă o listă cu noi simptome posibile de coronavirus de urmărit

Cel puțin o biserică părea să țină slujbe în persoană.

Biserica Iubirii Răscumpărătoare a lui Dumnezeu The Bibleway din Statesboro a ținut două slujbe duminică, potrivit paginii sale de Facebook . Ambele au fost transmise în direct și fiecare părea să aibă cel puțin 20 de enoriași prezenți.

Aceasta a fost aceeași biserică ai cărei membri au înregistrat un videoclip pe 10 aprilie cu Poliția de Stat din Georgia ordonând întreruperea unei slujbe . După incident, liderii bisericii au promis că vor continua să ignore ordinul statului de a rămâne acasă. Slujbele în persoană au fost ținute în ultimele câteva săptămâni, a indicat pagina de Facebook a bisericii.

În Louisiana, o sfidare similară a ordinelor de a rămâne acasă a dus la plasarea pastorului Tony Spell of Life Tabernacle Church din Central în arest la domiciliu, potrivit NBC .

Primarul Bob Smith din Watkinsville a emis duminică un comunicat de presă în care și-a exprimat sprijinul pentru măsurile guvernatorului Georgiei.

„Te încurajez să ieși în aer liber și să faci mișcare”, a spus Smith în comunicat . "Du-te la muncă. Câștiga un trai. Adunați-vă pentru a vă închina. Și fiți recunoscători pentru fiecare zi pe care o avem.”

Conferința Baptist Ministries din Augusta a susținut vineri o conferință de presă comună, alături de primarul Hardie Davis Jr. , în care președintele Anthony Booker, pastorul Charles Goodman Jr. și pastorul Karlton Howard i-au îndemnat pe rezidenți să țină seama de avertismentele experților medicali și să stea acasă.

„Prefer să predic despre voi cei vii, decât să predic despre voi morți”, a spus Booker.

În anunțul său din 20 aprilie, Kemp a permis să redeschidă vineri sălile de sport, centrele de fitness, sălile de bowling, studiourile de artă corporală, frizerii, cosmetologii, designerii de păr, artiștii de îngrijire a unghiilor, esteticienii, școlile respective și terapeuții de masaj. Măsura cere companiilor respective să respecte „operațiunile minime de bază” care includ screening-ul angajaților, distanțarea socială și purtarea măștilor.

Nu numai liderii religioși din stat sunt cei care se opun măsurii lui Kemp.

Primarul Savannah, Van Johnson, a cerut peste 70 de lideri religioși din oraș să-și țină centrele de cult închise, într-o videoconferință care a avut loc vineri. Niciunul dintre lideri nu a spus că se va redeschide. Johnson le-a spus liderilor religioși că înțelege povara financiară a instituțiilor religioase care sunt închise, dar a spus: „Putem ajunge la Dumnezeu fără a trece printr-o clădire”.

Primarul Atlanta, Keisha Lance Bottoms, a extins acest mesaj dincolo de casele de cult. Ea postează în mod regulat cele mai recente numere de cazuri confirmate și totalul deceselor în stat pe contul ei verificat de Twitter și, vineri, a postat un mesaj alături de o imagine cu statisticile zilei.

„Cifrele vorbesc de la sine”, a scris ea . „VĂ RUGĂM SĂ RĂMĂȚI ACASA.”

Contribuie: Asha Gilbert, Savannah Now; Wynston Wilcox, Cronica Augusta

În urmă cu trei luni, marți, SUA au confirmat primul caz al națiunii de ceea ce atunci se numea „noul” coronavirus – un bărbat din statul Washington în vârstă de 30 de ani, care se întorsese recent din Wuhan, China, epicentrul unei boli aparent îndepărtate care a ucis șase ani. oameni.

„Ceea ce s-a întâmplat de atunci a depășit cu adevărat ceea ce și-ar putea imagina oricine”, a spus dr. Jay Cook, ofițer medical șef la Providence Regional Medical Center Everett, care a primit primul pacient. — Și povestea încă se desfășoară.

Acum, există aproape 2,5 milioane de cazuri confirmate de COVID-19 în întreaga lume, iar SUA raportează mai multe cazuri decât orice altă țară. Viețile au fost răsturnate – în special în rândul comunităților afectate în mod disproporționat de focar – și peste 40.000 de persoane au murit în SUA.

Cronologie: Cum s-a desfășurat COVID-19 în SUA în ultimele trei luni

Aproximativ 14% din forța de muncă din SUA a solicitat șomaj. Mii de întreprinderi mici sunt în pragul pragului. Gazul se vinde cu mai puțin de 1 dolar galonul în mai mult de o duzină de state. Și președintele Donald Trump a semnat cel mai mare pachet de stimulente din istoria SUA.

Ținem pancarte „La mulți ani” de departe și campăm pe scaune de gazon în afara caselor de bătrâni. Spunem jurămintele de nuntă pe Zoom și pe trotuare. Rochiile de bal aduna praf. Ceremoniile de absolvire devin virtuale. Deversăm lapte, zdrobim ouă și îngropăm ceapa. Ne aflăm la 6 metri distanță la linia de casă și poate fi nevoie să stăm și mai departe.

În timpul unui sezon de sărbători religioase de înviere, eliberare și comunitate, mulți americani s-au întors spre interior pentru a se ruga și a reflecta. Pastorii din toată țara au celebrat Liturghia de Paște înaintea stranelor goale și a parcărilor aglomerate. Mulți au marcat Paștele cu Sedere solitare. Moscheile erau de așteptat să fie închise de Ramadan.

Pentru mulți, acesta a fost o perioadă de doliu.

„Nu mi-am terminat încă de plâns”, a spus Hatch. „La un moment dat, vom trece prin acest coșmar și vom avea șansa să reflectăm asupra celor pierduți. Aproape că simt că trebuie să aștept până se termină pentru a-mi da seama cine nu a supraviețuit. pandemia din 2020”.

Este coronavirusul un act al lui Dumnezeu? Liderii credincioși dezbat întrebări dificile

Ce am învățat

Dacă există un motiv de claritate pentru această suferință, aceasta este ceea ce învățăm din acest focar, a spus Greg Poland, un expert în boli infecțioase de la Clinica Mayo, care a lucrat 14 până la 16 ore pe zi de luni de zile.

„Pânza pe care o numim COVID-19 a fost goală acum 14 săptămâni. A fost un lucru uimitor să vezi cantitatea de cunoștințe care a fost generată. Nu s-a mai făcut niciodată în istoria umanității”, a spus Polonia.

În doar câteva luni, am secvențial genetic virusul, am identificat factorii de risc și am inițiat teste de droguri, a spus Polonia. Am învățat că distanțarea socială poate ajuta la îndoirea curbei, că putem lucra și educa de la distanță, că telesănătatea poate ajuta la scăderea costurilor și la creșterea accesului, că medicii și asistentele pot lucra eficient peste granițele de stat.

Acea pregătire este cheia pentru a salva vieți, a spus el.

„Am aflat că ceva ce s-a întâmplat într-un oraș despre care majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată poate fi în interiorul SUA în 24 sau 36 de ore”, a spus Polonia. „Am aflat cât de interconectată este cu adevărat economia noastră globală. Am aflat că, în contextul medicamentelor, probabil că am externalizat în mod necorespunzător prea mult din acestea”.

Am fost, de asemenea, dezbrăcați de negarea noastră, a spus Polonia. Virusul COVID-19 este al treilea coronavirus care a apărut în ultimii 18 ani, după Sindromul respirator acut sever și Sindromul respirator din Orientul Mijlociu. „Nu îndrăznim să fim nepregătiți data viitoare”, a spus Polonia. „Pentru că va fi coronavirus patru și cinci”.

America a suferit o mare pierdere înainte. Iată cum putem învăța să facem față numărului de decese cauzate de coronavirus.

De asemenea, unele din ceea ce am crezut inițial despre coronavirus au fost greșite. Oamenii de știință care studiază genetica virusului au ajuns la concluzia că oamenii răspândeau virusul în New York încă de la sfârșitul lunii ianuarie și că acesta a venit în mare parte din Europa, nu din Asia.

CDC a estimat că aproximativ 1 din 4 persoane infectate cu coronavirus pot fi asimptomatice. Guvernul federal și-a ajustat îndrumările privind măștile de față, sugerând că publicul larg ar trebui să le poarte până la urmă.

Unde am greșit, ce urmează

De asemenea, am învățat că, în anumite privințe, am eșuat.

„M-am uitat la locul în care testarea a mers prost”, dr. Michael Mina, epidemiolog și imunolog la Școala de Sănătate Publică de la Harvard și la Școala de Medicină din Harvard. „Primul element a fost inițial lipsa recunoașterii oficiale de către guvernul federal că aceasta a fost o problemă. Am ajuns într-o situație în care nicio testare nu era cu adevărat disponibilă”.

SUA a întârziat să intensifice testele de coronavirus la nivel național. CDC a limitat inițial cine ar trebui testat pentru virus și a expediat kituri de testare defecte către laboratoarele de sănătate publică de stat și județene. Spitalele și laboratoarele comerciale private nu au primit undă verde de reglementare a Food and Drug Administration până la sfârșitul lunii februarie.

Acum, SUA efectuează peste 100.000 de teste pe zi, dar unii spun că încă nu este suficient pentru a începe redeschiderea țării. „În general, capacitatea de testare rămâne cu mult sub ceea ce trebuie să fie”, a spus Mina. „Dacă dorim să folosim testarea într-un mod care să permită tuturor să se întoarcă la muncă, vom avea nevoie de teste solide la locurile de muncă”.

Intrăm într-o nouă fază a focarului, a spus Mina – epoca testării serologice, care măsoară cantitatea de anticorpi din sânge. Organismul dezvoltă anticorpi atunci când răspunde la o infecție. De obicei, anticorpii previn reinfectarea și îngreunează răspândirea virusului. Testând prezența anticorpilor, cercetătorii pot determina dacă cineva a avut virusul în trecut.

Este posibil ca mulți oameni să fi fost infectați cu coronavirus, dar să nu fi fost testați pozitiv printr-un test pe nas sau pe gât, care ajută la determinarea dacă cineva este infectat în prezent. Mulți oameni au fost asimptomatici – sau nu știau că sunt inflexiți.

„Nu cred că ne-am apropiat de a identifica 1 din 10 persoane (infectate). Folosirea anticorpilor – acestea vor fi momentele de turneu. Asta ne va spune despre prevalență și mortalitatea reală. Și asta va ajutați să pictați imaginea a ceea ce vom face în continuare ca societate”, a spus Mina. „Unele dintre cele mai interesante lucruri pe care le vom afla se vor întâmpla în următoarele două săptămâni.”

Dacă testele serologice arată că un procent mare de oameni dintr-un oraș sau un stat au anticorpi, cercetătorii ar putea determina că există suficientă imunitate de turmă pentru a-i proteja pe cei care nu au contractat virusul. Asta ar însemna că oamenii ar putea reveni la muncă și în societate.

Un alt val de virus? Când va lovi un al doilea val de coronavirus și cum va arăta?

Ea și-a părăsit casa din nord-vestul Detroitului pe 17 ianuarie, entuziasmată pentru o croazieră de două săptămâni cu familia ei în Japonia, Taiwan, Vietnam și Hong Kong.

Dar Rosalind McDavid habar n-avea că intră într-un coșmar de care încă nu a scăpat.

Pensionarul Ford, în vârstă de 72 de ani, a fost printre cei peste 3.700 de pasageri și echipaj aflați în carantină la bordul vasului de croazieră de lux Diamond Princess , cu 18 punți, pe fondul unui nou focar de coronavirus la nivel mondial.

Până sâmbătă, cel puțin 705 de persoane de pe navă au avut cazuri confirmate de COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății , și șase au murit.

Contents

Compare listings

เปรียบเทียบ